’t Kippenwinkeltje

Ons familiebedrijf kent een rijke historie. Inmiddels bedient al de 3e generatie van onze familie met veel plezier u als klant! Onze klanten komen zeker niet alleen uit Meerle! Vanuit de hele Noorderkempen van Hoogstraten tot en met Antwerpen weet men ons te vinden. Omdat wij dicht tegen de Nederlandse grens gevestigd zijn, zelfs aan de weg die Nederland vanuit Breda met Hoogstraten verbindt, kennen wij veel Nederlandse klanten.

Wild

In het seizoen bieden wij u overheerlijke wildgerechten aan van zeer goede kwaliteit.

U kunt er voor kiezen dit zelf thuis te bereiden, maar onze kant- en klare wildstoof is zeker een aanrader wanneer u wat minder tijd heeft! Bestellen op voorhand is aangeraden.

Onze ouders, de 2e generatie van de familie Stoffels

In de winkel zult u zich verbazen hoeveel bereidingen er mogelijk zijn met kip! Wij geven u hierin ook graag advies. Diverse kruidenmelanges en bijproducten zijn bij ons te koop om er thuis een complete maaltijd van te maken; Parijse aardappeltjes, salades, ingemaakt fruit; alles kan! Wat dacht u van verse krieken maar dan met kipgehaktballen? Heerlijk!

In onze rotisserie draaien dagelijks vers hele gegrilde kippen, maar ook poten voor de kleinere trek. Wie kan dat weerstaan……Kip, niet voor niets het meest veelzijdige stukje vlees ;).

Konijn

Kip en konijn zijn in het dagelijks leven goede vrienden. Geen verrassing dus dat wij mits voorradig ook konijn in ons assortiment hebben. Zowel onbereid als verwerkt in onze beroemde “Konijn met pruimen schotel”…mmmmmmh!

In de gazet van Antwerpen met onze EK actie in de vorige winkel.